The Key

The Key 1.01

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.U kunt deze alternatieven te downloaden:

Word wakker met Justin Bieber en zijn officiële wekker-app

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Productiviteit & organisatie apps > Agenda's & herinneringen categorie voor alternatieve applicaties.

The Key is een gratis wekker-app, uitgebracht om Justin Bieber's vrouwenparfum te promoten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Slim ontwerp
  • Goed gebruik van vingergebaren
  • Meerdere alarmtijden instellen
  • Justin Bieber horen zodra je wakker wordt
  • Goede integratie met Twitter

TEGEN

  • Standaard maar één nummer
  • Slaapperiode niet instelbaar

Goed
7

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Productiviteit & organisatie apps > Agenda's & herinneringen categorie voor alternatieve applicaties.

The Key is een gratis wekker-app, uitgebracht om Justin Bieber's vrouwenparfum te promoten.

Word wakker met Justin

Met The Key app stel je meerdere alarmtijden in en kies je een hit van Bieber om mee wakker te worden. Via de app is alleen het nummer The Key beschikbaar, maar als er meer Bieber muziek op je telefoon staat herkent de app de nummers en stel je ook deze als alarm in.

Als het alarm afgaat begint de muziek te spelen (met trillen) en heb je de keuze tussen wakker worden of de slaap-modus (die in The Key app 'droom-modus' heet). Je krijgt dan een extra 6 minuten voordat het alarm opnieuw afgaat. Het zou mooi zijn als je de slaapperiode zelf zou kunnen instellen, maar dat gaat niet.

Na het afzetten van het alarm hoor je één van de door Justin Bieber ingesproken boodschappen. Voor menigeen zal zijn zachte stemgeluid de ideale manier zijn om wakker te worden. Nadat Bieber je heeft toegesproken deel je desgewenst je dromen via Twitter met andere 'Beliebers'. Daar lees je ook waarover anderen hebben gedroomd.

Goed gebruik van vingergebaren

Een alarm instellen in The Key is erg eenvoudig. Je veegt de optie 'Alarm Toevoegen' onderaan het scherm omhoog. Vervolgens rol je met de cijfers die dan verschijnen om zo de tijd in te stellen. Daarna kies je het gewenste nummer en selecteer je het beginpunt.

Afzetten van het alarm doe je door met je vinger naar beneden te schuiven, terwijl je met tikken de sluimerfunctie activeert. Tijdens onze tests ging dat goed, maar als je uit een diepe slaap komt zou je wel eens per ongeluk kunnen tikken in plaats van vegen - en daardoor te laat komen!

Slim ontwerp

The Key app ziet er bijna net zo cool uit als Justin Bieber zelf. Het wat zwaarmoedige achtergrondplaatje van Bieber past er goed bij, en de vormgeving is eenvoudig en stijlvol. Leuk vonden we het lichtelijk dimmen van het scherm als je overgaat op de droom-modus. 

Het oordeel

Als je een Bieber-fan bent kun je niet om deze app heen. Sterker nog, je zult alleen nog maar willen gaan slapen om met Justin Bieber wakker te kunnen worden. Zelfs als je niet van de zanger houdt is het een slimme en gebruikersvriendelijke wekker. Mocht je hem daarentegen echt haten, download de app dan niet. Voor alle duidelijkheid.

Meeste downloads Wekkers & klokken voor iphone

Meer

Beoordelingen about The Key